Witamy Państwa na zupełnie nowej stronie internetowej Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Bochni.Nowy "image" strony to nie tylko wygląd, ale także treść, która wzbogaca naszą witrynę. Pod adresem www.bochenskie.com.pl a także www.osm-bochnia.com.pl możecie Państwo znaleźć m. in.:bogatą historię...
Program Ministerwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi "PDŻ" działa na rynku od prawie dziesięciu lat. Jego zadaniem jest podniesienie jakości wyrobów rolno-spożywczych produktów. Znak znajdujący się na opakowaniach bocheńskich produktó informuje o spełnieniu przez produkt restrykcyjnych wymogów jakościowych,...
Doceniając najwyższą jakość produktów bocheńskiej Mleczarni Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego odznaczyła Masło Extra Bocheńskie oraz Twaróg Tłusty "Klinek" znakiem "Jakość Tradycja".Polska Izba Produktu Regionalego i Lokalnego (PIPRiL) stworzyła system jakości promujący produkty...
Program "Doceń Polskie" ma na celu promocję wysokiej jakości produktów dostępnych na polskim rynku oraz posiadających "polski akcent". Loża Ekspertów oprócz przyznania produktowi prawa do używania znaku "Doceń polskie" może również, w wyjątkowych przypadkach, przyznać wyróżnienia "TOP Produkt...
W dniu 08.03.2012r. w Teatrze im. Juliusza Słowackiego w Krakowie odbyła się uroczysta Gala na której wręczono tytułu Gazela Biznesu.Podczas gali odbyło się wręczenie wyróżnień dla najlepszych przedsiębiorstw w województwach: małopolskim, podkarpackim i świętokrzyskim.Jednym z wyróżnionych...
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska z Bochni otrzymała prestiżowe wyróżnienie Srebrny Laur Małopolski za całokształt działalności. Korzenie OSM sięgają końca XIX w.Korzenie Spółdzielni Mleczarskiej w Bochni sięgają roku 1896. Wówczas w Królówce powstała pierwsza spółdzielnia mleczarska na ziemi...
O uzyskanie tytułu "Polski Producent Żywności" ubiega się corocznie ponad sto firm z całego kraju. Celem przedsięwzięcia jest wyróżnianie i promocja najlepszych, polskich producentów żywności oraz zwracanie uwagi konsumentów na wyroby charakteryzujące się najwyższą jakością.Konieczność utrzymania...