Serwatka wielkanocna

Serwatka jest bardzo wartościowym produktem powstającym w trakcie produkcji twarogów. Zawiera laktozę, substancje azotowe, szereg substancji mineralnych oraz witaminy. Jest bardzo zdrowa. Bez żadnych dodatków jest doskonałym, choć specyficznym w smaku napojem. Może być również bazą do pysznego żuru, zwanego w naszych stronach "trzęsionką". W swojej ofercie posiadamy gotowy już żur na serwatce, który smakiem przypomni dziecięce lata.

Termin przydatności: 

10 dni

Zawartość tłuszczu: 

nienormalizowana

Opakowanie jednostkowe: 

1l folia

Opakowanie zbiorcze: 

15 szt. pojemnik

Kod kreskowy: 

5907631100411
Wartość odżywcza   w 100 ml W 250 ml (szklanka)
a b c
a b c d e
Wapń w 100 ml % RDA W 250 ml % RDA
  • Doceń PolskieDoceń Polskie
    Doceń Polskie
  • Gazela BiznesuGazela Biznesu
    Gazela Biznesu
  • Małopolski smakMałopolski smak
    Małopolski smak
  • Polski Producent ŻywnościPolski Producent Żywności
    Polski Producent Żywności
  • Poznaj Dobrą ŻywnośćPoznaj Dobrą Żywność
    Poznaj Dobrą Żywność
  • Srebrny Laur MałopolskiSrebrny Laur Małopolski
    Srebrny Laur Małopolski
  • EnovaEnova
    Enova
  • Znak jakościZnak jakości
    Znak jakość tradycja
 

Lubię to!
FacebookTab